Website analyse - hjemmeside analyse
 

Google Analytics
Med Google Analytics og Google business er det muligt for virksomheder og organisationer at lave en website analyse for at  følge med i deres brugeres adfærd på deres sider. Ved hjælp af detaljeret analyse kan man derfor optimere sit site, så det passer til brugerens adfærd, og derved måske forhøje brugerne, da I har sporet jer ind på, hvad brugeren faktisk gør, og ikke hvad I tror, de gør. Dette kan være en klar hjælp til at optimere sine side, så den bliver så relevant som mulig.

User engagement
Brugerinvolvering(user engagement) er en faktor, som blandt andet bruges til at sige noget om, hvor godt en hjemmeside virker, og hvor relevant den er. Der er en del forskellige faktorer, som man kigger på, når man snakker om brugerinvolvering. Man kigger for eksempel på konverteringsrater, downloads, klik på eksterne links og meget andet. Hvis der er en høj rate på disse tre, siger det noget om, at hjemmesiden er relevant og brugbar, hvilket egentlig er det, det hele handler om.

User Experience
User Experience er et begreb, som har eksisteret i rigtig mange år. Det handler om brugerens følelser, adfærd og indstilling omkring et bestem produkt, service eller system. Derfor er det blandt andet også rigtig vigtigt, at brugervenligheden ligger i top, når man taler om hjemmesider og apps. Hvis det ikke er nemt at finde ud af, mister man meget hurtigt kundeemnet, da det bliver for besværgeligt.

Udover at et site skal være brugervenligt, så er det også vigtigt, at der er noget brugerinddragelse, så kundeemnet skal foretage en aktiv handling. Dette kan for eksempel være at gå videre til næste side eller lægge noget i kurven. På denne måde fastholder man nemlig kundeemnets interesse, og derved har brugeroplevelsen altså også været god.

Algoritmer
Algoritmer et en lang række forskellige faktorer, som bliver sat i en matematisk formel, og som er med til at bestemme værdien og relevansen er websider i forhold til brugerens søgning. Derfor er de forskellige algoritmer også med til at bestemme, hvor højt oppe i søgeresultatet ens hjemmeside ligger. Algoritmerne ændres hele tiden, og derfor kan man heller ikke sikre, at en hjemmeside ligger som topresultat, og derfor er arbejdet med algoritmer også et konstant arbejde, så man hele tiden prøver at få det bedst mulige søgeresultat.

 

Skal vi åbne dørene til jeres nye kunder ?

 

Online kanalen er idag, en af de vigtigste markedsføringsområder, både mht til leadgenering og salg til erhverv og private.
Nettet byder på et utal af unikke muligheder for at målrette sin markedsføring, og dermed bibringe relevante potentielle kundeemner med værdifuld information, som kan bruges til at målrette jeres telefonopkald og opsøgende salg.

Får du nye kunder fra nettet eller ?

Online opsøgende salg som en naturlig del af hverdagen

Typisk skal der i realiteten ikke meget til at øge omsætningen i en virksomhed, relativt få nye kunder kan tit gøre forskellen, i virkeligheden handler det ofte om at få indarbejdet en fast online strategi og struktur, så online opsøgende salg bliver en naturlig del af arbejdsgangen, og dermed kontinuerligt generer nye kundeemner.


Brug nettet som leadgeneringsmaskine
Mange bruger telemarketing, kanvas eller direct marketing med stor succes - dog kan der opnåes nogle unikke fordele med online leadgenering via markedsføring på nettet, da kundemner generet online typisk enten befinder sig tidligt i købsproccesen eller er købsparat - da der her jo er tale om potentielle kunder, som selv aktivt har kontaktet jer.
Brug salgsteamet til at lukke ordrer, og få fyldt pipeline med tilbud, så der sikres en stabil indtægtskilde.

Vi har specialiseret os i at tilrettelægge online internet og markedsføringskampagner og gennemføre online opsøgende salg rettet mod nye kunder. Med trafikoptimering når du til dine kunder, og med lokal markedsføring, kan du også målrette markedsføring i dit nær område.

Online booking
B2B E-business løsninger skaber normalt ikke resultater af sig selv. Understøt E-business løsninger med online trafikskabende tiltag, så der opnåes synlighed, relevant indgående trafik og konverteringer fra de ønskede målgrupper.
Vi er specialister i at udarbejde online markedsføringskampagner på et vidensbaseret grundlag, så vore kunder sites får relevante og værdifulde besøgende, som giver en høj konverteringsrate. Et samarbejde med os tager udgangspunkt i en online marketings plan, der er baseret på en website analyse og vidensbaseret grundlag, og online kampagner afvikles så jeres forretningsmæssige målsætninger opnåes bedst muligt.